Yoga på Bornholm

Torsdagen den 5 september till söndagen den 8 september


Följ med på retreat med varierande och individanpassad yoga, andningsövningar och meditation för kropp och själ. Vackra natur- och kulturupplevelser.

for English


En förhandsvisning

Svaneke, Bornholm

Svaneke räknas som öns mest idylliska stad på grund av sin gamla välunderhållna terrassbebyggelse, som smälter in så väl i landskapet. De många solskenstimmarna och den långa eftersommaren har skapat förutsättningar för en sydländsk vegetation. I lä av en varm och skyddande klippa sträcker sig vinrankorna, fikon, mullbärs- och valnötsträd ut sina grenar över de lugna gatorna.

Vandrarhemmet

Ett typiskt Bornholms hus

Ni bor och yogar på Sveneke vandrarhem, som ligger i ett lugnt beläget område. Vi kommer att bo i fyrabäddsrum. Spartanskt, men trivsamt. 
Vi kommer också att tillbringa kvällarna på de vackra klipporna och beskåda solnedgången över Svaneke och Listed. VI hoppas också att minst en vandring till Hammershus blir av.

Utsikt från Hammerhus slott

The Logistics

Samling sker utanför Caroli Kyrka  10:30  på torsdagen (5/9)  och hemkomst pā söndagen (8/9) 18:00. Vi kör med bil till Ystad där vi tar båten över som tar 1timmar och 20 minuter. I Rönne kan var och en handla vad man vill äta till lunch eller  behöver under vistelsen. Man kan också ta med sig vad man behöver hemifrån. Kök finns på vandrarhemmet. Mat lagar vi själva vissa kvällar och vi går på en mysig restaurang en kväll. Affären Brugsen supermarket finns också i närheten.


Aktiviteterna

Vi kommer att göra vissa aktiviteter tillsammans exempelvis vandringar, men möjligheten finns också att göra vissa aktiviteter själva. För andra aktiviteter, till exempel rida, se på Svanekes vandrarhems hemsida.

Vi räknar med två yogapass per dag,  samt en längre workshop.

Christian

Din yogalärare: Christian Scaraglino, en registrerad Yoga Alliance-lärare med E-RYT 200 & RYT 500 Status. Han kommer att inspirera dig med sin kunskap och humor att böja din kropp och upplyft din ande trots yoga.

Idag med mer 17+ år av undervisning och över 6000 undervisningstider leder han fortfarande lärarutbildning och workshops och retreater med passion och kan inte vänta med att välkomna dig till denna underbara ö.

Olle

Your Guide and yoga teacher: Olle Anebratt har genomgått en 200 och en 500 timmars Yoga Alliance Lärarutbildning, och specialiserat sig på senioryoga. Christian kommer att bli vår huvudsakliga yogalärare och jag kommer att ligga i bakgrunden om det behövs.

Olle är en erfaren guide med 20 års erfarenhet på Bornholm. Han känner alla vägar på ön och är passionerade för att visa dig några av de trevligaste utvalda platserna.


Pris

Priset inkluderar

  • Yoga, meditation och andningsövningar
  • Frukost
  • Aktiviteter som natur och kulturupplevelser
  • Resan från Caroli till Svaneke och tillbaka till Malmö

Anmäl er snarast för vi räknar bara med att det blir 12 personer som kan följa med

Get in touch with us here

1 thought on “Yoga på Bornholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *